torstai 21. tammikuuta 2010

Peukut pystyyn! :)

Tämä aamu ja alkuiltapäivä ovat menneet pitkälti asuntoa etsiessä. Ja muutama potentiaalinen vaihtoehto löytyikin. :) Itse asiassa siellä oli yksi tosi kiva asunto, ja mä niiiiiiiiin toivon ja odotan, että sieltä joku vastaisi pian! Peukut pystyyn siis!

Aamupala oli juurikin sellaista, mitä olin kuvitellutkin: pullaa, leivoksia, pipareita ja muodon vuoksi vähän jotain terveellistäkin. :D Eilisen kävelykierroksen ja tän päivän aamupalan perusteella täytyy sanoa, että tulee muuten olemaan melkoinen lihomis-laihtumis-taistelu!

Aamupäivällä kuulin vähän ikäviäkin uutisia; yksi suomalaisista vaihtareista lähtikin jo kotiin. :( Tosi harmi, ois ollut niin mukava tutustua enemmänkin täällä ja käydä yhdessä salsaamassa, kun meillä on yhteinen harrastuskin. Mut ei voi mitään, lämpimät terveiset Sannille, mikäli käyt tätä lukemassa <3

Kohta lähdetään käymään yliopistolla. Eilen tehtiin totaalinen turistivirhe: mentiin kaupungille siesta-aikaan. :D Mut nyt käydään vaan vähän tutustumassa ympäristöön, joten ei niillä aukioloajoilla ole niin väliäkään.

Nyt vaan toivotaan, että asuntoasioista kuuluisi pian jotakin! :)

3 kommenttia:

 1. Joo, ei täällä kyllä helpolla pääse jos ajattelee pysyvänsä edes kohtuullisen normaalikokoisena.

  Hyvä puoli asiassa on se, että Johannan tarvitsee vain seurata kuolavanaa jos mä menen hukkaan.

  VastaaPoista
 2. Miten te käytännössä niitä asuntoja haette? Lehti-ilmoitusten perusteella, asuntovälitystoimistoista? Mikä kieli käytössä?
  T: nimimerkki itsekin haluis reissuun!

  VastaaPoista
 3. Onnea asunnon hankintaurakkaan! Mulle sopis toi Espanja kultturiltaan, sen suhteen että saa puhua kovalla äänellä =) Täällä Suomessa katsotaan aina pitkään jos sanoo jotakin "liian" kovalla äänellä - Barcelonassa kukaan ei edes tuntunut huomaavan mun "suloääntäni"! Siistii ;)
  Ja Johanna; korkokengät tekee naisen ;) Trust me! Mukavia ja jännittäviä uutuudenviehätystä täynnä olevia päiviä sinne <3

  VastaaPoista