sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Tenemos piso!!!! :)

Jihuuuu, ihan mahtavaa, asuntoasia jarjestyi tosi hyvin!!! Nyt vain kirjoittamassa pikaraporttia nettikahvilasta, koska netti saadaan pelittamaan asunnolla vasta huomenna.

Meita tulikin sinne asunnolle tapaamaan kokonainen perhe, kaksi aikuista tytarta ja vanhemmat. Olivat tosi mukavia, ja puhuivat niiiiiin nopeesti. :D Paljon oli selvitettavia asioita, mut kaikesta selvittiin. Itse asiassa oltiin siella asunnolla melkein tunti, kun oli vahan ymmarrettava siitakin, etta mita vuokrasopimuksessa luki. Ne tyttaret olivat tosi kivoja ja selvittivat karsivallisesti epaselvia juttuja. Jannitti aika paljon, mutta nyt on voittajafiilis! :) Tuntui, etta vuokranantajatkin taisivat olla vahan helpottuneita siita, ettei (ehka) naytetty ihan huligaaneilta. ;)

Nyt seuraavaksi edessa siis pankkiasiat, NIE-numeron hankkiminen, osoitteenmuutokset ym. Paljon hommaa siis tiedossa lahipaiville. Asunnosta kuvia ja muuta sepustusta tasta aiheesta lisaa kunhan saadaan netti toimimaan.

Huomenna on sitten ensimmainen koulupaiva. Aamulla taytyy kayda ilmoittautumassa ja sen jalkeen orientaatio alkaa kymmenelta. Janskaa sekin, odotan kylla mielenkiinnolla. Huomenna tavataan myos muita vaihtareita, ja tavataan ekaa kertaa suomalaistenkin vaihtareiden kanssa.

Nyt roudaamaan kamoja asuntoon...

Hasta mañana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti