perjantai 22. tammikuuta 2010

Pöh

Ei mee tasan nallekarkit. Se ihana asunto oli jo ehditty vuokrata. :( Mut ei voi mitään.

Asunnon etsiminen aiheuttaa pientä päänvaivaa. Etukäteen kuultiin joka puolelta miten sen asunnon etsiminen on niin helppoa, mut eihän me ymmärretty, että tämä meidän tapaus on vähän erilainen, kun ei olla muuttamassa muiden vaihtareiden kanssa samaan kämppään. Sellaisia kämppiä täällä tuntuu olevan pilvin pimein. Mut ei lannistuta, kyllä täältä vielä joku paikka meille löytyy. Maanantaina on yksi näyttö. :) Käytiin eilen illalla katsomassa se paikka, siis ulkoa päin vaan. Paikka on aika keskustassa, eikä me nyt ihan shokkiin jouduttu sen asunnon ulkonäönkään suhteen. ;) Joten ihan potentiaalinen vaihtoehto.

Asuntohuijareihinkin ollaan jo törmätty. Ei pidä näköjään noihin englanninkielisiin kauheesti edes vastata, niistä on tullu jo kaks huijausyritystä. Eli luotetaan tuttuun ja turvalliseen espanjalaiseen. :D

Eilen käytiin myös yliopistolla, siis siellä alueella vaan. Ja näytti kyllä tosi kivalta. Siitä tulee tosi kaunis paikka, kunhan tulee vielä vähän lämpimämpää. Nyt ollaan jossain 15 asteen yläpuolella. Ihana muuten kuulla hotellin ikkunasta, kun linnut laulavat... :)

Nyt asunnon metsästykseen takaisin. Lämpimät terveiset Suomeen! :)

1 kommentti:

  1. Mä en menis vannomaan, että se kieli oli englantia. =)

    Aika vahvasti oli kirjoitusvirheitä englantilaiseksi herrasmieheksi. "I need the money fast send me the money by post and i send keys and contract later. im in hurry so i need money about the apartement fast"

    Yeah, and I'm stupid...

    VastaaPoista