sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Sunshine, sunshine reggae.... ;)

Olipahan ihana päivä eilen :) Oli niin kaunis auringonpaiste ulkona, et päätettiin ennen puolta päivää lähteä käymään siellä Castillo de Santa Bárbaralla.


Heti kun päästiin tuohon kadun toiselle puolelle aurinkoon, lämmitti niin ihanasti, että sai saman tien ottaa takin pois niskasta. Me love it! :)

Mein kämpältä on matkaa sinne linnalle joku kolmisen kilometriä. Alicanten vanha kaupunki, El Casco Antiguo, on siinä ihan linnan kupeessa, ja nyt vasta ensimmäisen kerran ehdittiin pyörähtämään sielläkin. Päätettiin kuitenkin mennä ensin ylös linnalle, ja sen jälkeen vasta kierrellä enemmän vanhassa kaupungissa, jos vielä jaksetaan.

Linnaan pääsee hissillä (niin kuin silloin keskiajallakin varmasti), koska se on ylhäällä sellasella kallioisella mäellä, kuvista näkyy kohta...

Hissille pääsee ihan sieltä ihanan hiekkarannan vierestä, johon myös nyt törmättiin ensimmäisen kerran. Mä niiiiiin aion löhötä siellä kaikki kuumat kesäpäivät!

Linnalta oli tosi upeat maisemat, ja oli tosi kiva nähdä sellanen kokonaiskuva kaupungista. En mä viitti tästä selittää nyt paljon enempää, kuvat kertokoot enemmän.
Linnareissun jälkeen alkoikin olla nälkä. Päätettiin, et haetaan jostain jotain välipalaa, ja kunnolla sit syödään vasta siihen aikaan, kun täällä "kuuluukin" syödä, eli iltakymmeneltä.

Käveltiin siitä rannan kautta, ja oli ihan ihan pakko päästä hetkeksi sinne rannalle koittamaan pehmeetä hiekkaa, antaa sen vaan valua sormien välistä. Ahh. Ja tietty piti päästä keinumaankin, kun oli niin hyvä tilaisuus. ;)


Käytiin kävelemässä siellä satama-alueella, el barriossa, joka kuulemma on tosi suosittu paikka syömiselle ja bilettämiselle. Ja olihan siellä niitä paikkoja, mut eihän täällä päivisin oo mitkään paikat auki. Käytiin syömässä välipalaa, ja oli kertakaikkiaan ihan pakko ostaa välipalan jälkkäriksi italialaista jäätelöä, namiii! Siinä jätskiä lämpimässä auringonpaisteessa maistellessa päätin, että samantien, jos tulee kouluasioista vähänkään sellanen olo, että ressaa, niin minäpä lähden rantaan köllöttämään ja syömään jätskiä. Ei kouluressiä täällä, ei!


Muutaman tunnin kävelyn jälkeen oli kiva tulla hetkeksi köllöttämään kämpälle, ja sit illalla lähdettiinkin ulos herkuttelemaan. Oltiin kuultu kehuja paikallisesta ravintola Piposta, joka ihan mäihällä sitten onnistuttiinkin löytämään. Ja oli hyvää, ja halpaa!! Uskomatonta, miten ulkona syöminen voi olla täällä niin paljon halvempaa.

Mun piti eilen lähteä Elin ja Jasminin kanssa salsailemaan, mutta koska olen onnistunut tartuttamaan pöpöt jo luultavasti kaikkiin Alicanten vaihtareihin, ei sitten lähdettykään. Mutta eiköhän tässä vielä ehditä. ;)
Tällä hetkellä ikkunasta näkyy niin kaunis ilma, etten taida raaskia istuskella täällä sisällä. Tätä vauhtia shoppailulistan kärkeen alkaa nousta aika nopeesti bikinit, jeee! Joten ulos aurinkoooooon.... :)

2 kommenttia:

  1. Mitä kuvia! Kaikki näyttää niin ihanalta ja lämpöseltä :) Ei voi muuta kuin ihmetellä!

    VastaaPoista
  2. Siis voi että mä kuolen noita kuvia katsellessa!!!! Pidetään nyt peukkuja, et mekin päästään kesäkuussa sinne :)

    -kati-

    VastaaPoista