lauantai 27. helmikuuta 2010

Rento meininki :)

Tällä viikolla aloimme yhden espanjalaistytön kanssa tehdä parityötä. Kurssi on englanninkielinen, mutta se tyttö ei puhu mulle muuta kuin espanjaa. Se ei sinänsä kyllä ole huono juttu, kun siinä oppii, mutta hommaa se hidastaa aika lailla. Mut se juttu, joka hidastaa vielä enemmän, on se, että se tyttö ei käytännössä kyllä puhu oikeastaan sitä espanjaakaan. :D Aika hankalaa tehdä loppupeleissä parityötä, jos toinen osapuoli ei oikein puhu mitään, ja kerran kymmenessä minuutissa vaan mumisee vähän jotain itsekseen. Ehkä se on vaan ujoutta, joka toivottavasti karisee pikku hiljaa pois.

Ostettiin tällä viikolla lentoliput Madridiin! Jeee!!! Pakko oli ostaa kun halvalla sai. :D Sinne siis kolmeksi päiväksi kolmen viikon päästä. :) Täällä tulee ihan ahneeksi noiden reissaamisten kanssa, kun haluis mennä Barcelonaan, haluis mennä Sevillaan, haluis mennä Granadaan, haluis mennä Zaragozaan..... uuuuuh! Koitetaan nyt kuitenkin pitää vielä se viimeinen milli järkeä päässä ja pohtia edes puolittain järkevästi mihin rahat riittävät.

Mä olen täällä täysin unohtanut miten opiskellaan. Eipä ole ollut koulustressistä tietoakaan, ja ensimmäisistä lämpimistä päivistä ja auringosta nauttiminen on ollut paljon houkuttelevampi vaihtoehto kuin koulukirjat. Täytyy sanoa, että tämä tekee tosi hyvää mulle, näköjään stressaamattakin selviää hengissä. ;) Kyllä sitä sitten taas ehtii Suomessa valvoa kaikki yöt koulutöitä tehden. :D

Eilen illalla tuli katsottua katastrofaalinen Suomi - USA -ottelu. Hyvää komediaahan se oli, ei voi valittaa. :D Ois vaan tarvittu sinne raumalaiset maalivahdit, hehe. ;) Pronssiottelu tulis sitte ens yönä neljältä, saas kattoa jaksaako herätä.

Eilen pääsin vihdoin tanssimaan kunnolla kuubalaista salsaa, ihanaaaaa! :) Kyllä sitä olikin jo niin ikävä! Ja mikä vielä uskomattomampaa, siellä oli jopa jonkun verran oman ikäistäkin porukkaa! Eka kerta, kun ei ollut iän puolesta ulkopuolinen fiilis. Porukkaakin oli tosi paljon, itse asiassa niin paljon, ettei kunnolla mahtunut edes tanssimaan. Samalla tuli koettua yksi ahdistavimmista salsakokemuksista ikinä: mies vei sekaisin kuubalaista ja cross bodya (mikä ei sinänsä mua haittaa yhtään), ja rytmitajusta ei ollut tietoakaan ja tilaa nolla. Lisäksi vienti oli niin voimakas ja repivä, että vähän alkoi jännittää, että meneekö käsi poikki ranteen kohdalta vai lähteekö koko käsivarsi. :D Mut yhden hyvän salsan jälkeen tuollainenkin unohtuu, jipiii. :)

Kohta lähdetään kävelylle ja nauttimaan auringosta. Oon kyllä kertakaikkisen haltioissani näistä lämpimistä ilmoista, en hetkeäkään ole kaivannut Suomen pakkasia ja lumikinoksia. :) Ahhh, me voy a la playa.... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti