perjantai 5. helmikuuta 2010

Tänään auringonpaisteessa, kirjaimellisesti ja kuvainnollisesti :)

Ihana auringonpaiste tänään! :) Ihan sai ottaa takin pois, ahhh, lisää lisää lisää tällaisia päiviä! :)

Aamulla lähdin käymään taas yliopistolla. Kävin maksamassa sen espanjan puhekurssin, jota pidetään tunti päivässä, viitenä päivänä viikossa. Se maksoi sen 135 euroa, mut uskoisin, että se kannattaa. Tai pikemminkin, se on laitettava kannattamaan. :D En tosin pääse sinne torstaisin, koska siihen osuu päällekkäin toinen kurssi, employment law. Se employment law maksaa 150 euroa, mut toivon, että se olis vähän sellanen "varma nakki" -kurssi, josta pääsis väkisin ykkösellä läpi, ja josta sais opintopisteitä ja kaiken kukkuraksi se olis vielä Haaga-Heliassa korvattava kurssi, eli veisi opintoja eteenpäin. :)

Kolmas selvä kurssi on se ihan perus espanjan kielen kurssi, jonka varmaan kaikki vaihtarit käy. Ja jos ihan totta puhutaan, ei mulla ole oikeastaan juuri mitään väliä muilla kursseilla, kielen oppiminen on mulle se pointti. Neljäs kurssi onkin sitten jo vähän kinkkisempi juttu. En viittis maksaa siitä yhtään mitään, koska noikin kurssit maksoi yhteensä jo 320 €. Joten on valittava joku kurssi, jossa on opetuskielenä espanja. Ja mielellään vielä sellainen, josta saisi kivasti opintopisteitä. ;) Oon nyt harkinnut ottavani kurssin cooperación al desarrollo. Siitä sais 7,5 opintopistettä, ja aihe itsessään ei ahdistanut liikaa. Luultavasti en ymmärrä siellä luennoilla juurikaan mitään, mutta täytyy mennä koittamaan. Huumorilla ja sanakirjalla selviää, eikö? :D

Ja sitten: mä pääsin tänään tanssimaan!!! :))) Tosi kiwaaaa! Kävin siellä yliopiston järjestämällä Bailes de salón y latinos -kurssilla. Se oli linjassa tanssittavaa salsaa, ilmeisesti joka kerta. Tuntien vaikeustaso ei ollut mikään ihmeellinen, mutta joka tapauksessa tanssiminen on aina IHANAA!!! :) Meitä oli siellä yhteensä vaan seitsemän oppilasta, kaks suunnilleen mun ikäistä ja loput yli viiskymppisiä, kaksi heistä oli ainakin yliopiston professoreita. Ja se ihana proffa tarjosi mulle vielä palan suklaakakkuakin tuntien jälkeen. :D Maksoin nyt helmikuun tunnit, ja katon sitte sen jälkeen, että mitkä fiilikset on jatkamisen suhteen.

Ja nyt meillä on mikro! Kannettiin se kämpälle tuolta toiselta puolelta kaupunkia. Siinä on sellaset grillivastukset kanssa, mikä helpottaa ruuanlaittoa aika kivasti. Naminami. :P

Niin ja yksi ihan parhaista jutuista tänään: mä olen ollut melkein terve! :) Mahtavaa, kun jaksaa taas tehdä jotakin. Tanssitunnit olivat vähän hiinä ja hiinä, mutta ei malttanut enää pysyä kotona. Eikä tunnu vielä ainakaan pahalta, päinvastoin. :)

Viikonloppu edessä, ja kalenteriin on raivattu tilaa auringosta nauttimiselle ja vierailulle Castillo de Santa Barbaraan. Se on siis sellanen linna tuolla ison kukkulan päällä, kuvia tulee sitten myöhemmin.

Buen fin de semana! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti