torstai 28. tammikuuta 2010

Johanna sydán lámmin peitto :)

Ohhoh, tassa on ollu nyt niin paljon hommaa, ettei oo tannekaan ehtinyt kirjoittelemaan. Netti saadaan kampalle huomenna, jihuuu! :)

Paansarkya ja lampoa on ollut ihan jatkuvasti, mutta kai se on vaan tottumiskysymys tahan ehka sitten jotenkin erilaiseen ilmastoon. Ostettiin kampalle lampomittari. Ilman minkaan sortin lammitysta siella on noin 16 astetta lamminta. Hrrr. -> kampalle ostettiin kasa kynttiloita ja teeta. Ja se peitto, ahhh...! :) Ei millaan raaskis aamulla nousta sangysta, kun nenan paa on jo valmiiksi ihan kylma. :D Noh, sitten taytyy vaan tanssia, jotta pysyy lampimana. ;)

Tiistaina oli sitten se infotilaisuus, josta meni noin 60 % ihan ohi. :D Mut ei se mitaan, kaikesta selvitaan. Ja opitaan sitte viimeistaan kantapaan kautta. Toistaiseksi kaikki yliopiston henkilokunta on ollut tosi ystavallista ja on jaksanut auttaa. Ja on kuiteskin tosi kiva, kun saadaan yhdessa muiden vaihtareiden kanssa selvitella kaikkia juttuja. :P

Ja kiitos Elinan vinkkien, sain hommattua sen pankkitilinkin (koulun omasta pankkikonttorista!) ilman NIE:ta, joten paastiin hommaamaan sielta telefonicalta se nettikin. Tanaan soitin sinne takaisin, tulevat asentamaan kaikki (en luettele mita, koska mulla ei ole hajuakaan, etta mita kaikkea :D) huomenna. Mutta kaikki muut varmaan ymmartavat, jos vaan sanon, etta tulevat asentamaan ne tarvittavat jutut, jotta netti toimii. On muuten harvinaisen vaikeeta hankkia noita nettijuttuja sun muita, kun ei edes suomeksi ymmarra niista mitaan. :D

Keskiviikkona oli opastettu kierros yliopistolla, joka kesti yllattavan kauan. Ja se mika oli vielakin yllattavampaa; ymmarsin melkein kaiken. Jesh! Kaytiin lapi kaikki rakennukset, kirjasto vahan tarkemmin kaikkine varaussysteemeineen ja saantoineen. Mut kylla alkoi kayda saaliksi niita, jotka taalta lahtevat Suomeen vaihtoon... Taalla on meinaan niin mahtavat urheilumahdollisuudet yliopistolla; on urheilukentta, valtava liikuntasali, uimahalli, tenniskentat, rantalentiskentat, aerobic-salit, iso kuntosali, kaiken maailman salsa-, pilates-, karate- ja surffauskurssit sun muut. Hohooo, onhan suomessa sentaan kerran viikossa Haaga-Helian sahlyvuoro...

No joo, eilen piti myos olla yliopiston jarjestama kaupunkikierros, mutta se ei sitten toteutunutkaan huonon saan takia. Huono saa = puolipilvista. :D Eivat taida ymmartaa taalla huonosta saasta mitaan... :D Kierros siirtyi siis ensi viikkoon.

Tanaan tapaan nyt sitten muita vaihtareita enemmankin. Tavataan varmaan jonkun kampilla ensin ja sielta sitten Erasmus-opiskelijoiden tervetuliaisbileisiin. Janska nahda nyt vihdoin ihan kokonaisuudessaan, etta millaista porukkaa taalla on. Odotan mielenkiinnolla! :)

Nyt hankkimaan lisaa virtaskaa puhelimeen ja tekemaan tarvittavia ostoksia. Ollaan nyt paatetty kayttaa se typera siesta ;) tehokkaasti ruoan tekemiseen ja syomiseen (ja mun osalta tietty paikkareihin :D).

Ainiin ja aitille viela tiedoksi, ensimmaiset kuusi haarapaaskya on kasketty pahkinapolun suuntaan! :)

2 kommenttia:

  1. Vai siellä huono sää on puolipilvistä! :) Ihanaa :) Täällä Tampereella on -21 ja tuulee ihan kauheesti. :/

    Vähän kuulostaa hienolta noi urheilumahdollisuudet! Kerkeekö siellä opiskeleen enää ollenkaan?! :)

    Mukavia juhlia illalle! :)

    VastaaPoista
  2. Heipsan meidän Mussukkamme!

    Kiva kuulla pääskysistä! Niillä alkaa olla kiire, sillä en pyhänä on pihapongaus! :)
    ...Seuraavaan kahteen viikkoon ei ole luvattu leudompaa ilmaa Suomeen ... kuulemma helmikuukin on kylmä.
    Pärjäilemisiä!
    terveisin Äippä

    VastaaPoista